Produkter for og industri (187)

Eksperter på design, ingeniørarbeid, installasjonsberegninger,

Eksperter på design, ingeniørarbeid, installasjonsberegninger,

apparater og sveisede konstruksjoner - vi gir liv til ideene dine - KASAG har stor kompetanse og mange års erfaring innen dimensjonering og design av anlegg, apparater, tanker, stive rør og sveisede strukturer. Våre ingeniører bistår deg med: - Beregning av styrke i henhold til globale standarder som PED tekniske spesifikasjoner (EN13445 / AD-2000), ASME (U-Stamp), China Stamp (A1), TP TC 032/2013 (EAC) - FEM-beregninger (Finite Element Analysis) og gjennomføring av overtrykk- og undertrykkbevis, lastforandringer, seismiske hendelser, flensforbindelser, belastninger på mansjetter - Rådgivning om tolkning og analyse av beregningsresultater, materialvalg, godkjenningsmyndigheter - Strukturell implementering i Autocad 2D og Inventor 3D - Helhetlig design av anlegg som utarbeidelse av spesifikasjonsdokumenter, oppsett av P&I-diagrammer, risikovurderinger, planlegging av stive rør
Rustfritt Stål Prosessbeholder - for Kjemisk og Matindustri

Rustfritt Stål Prosessbeholder - for Kjemisk og Matindustri

Lagring av vannskadelige væsker eller deres prosessering er en ansvarlig oppgave. Ved bygging av tilsvarende prosessbeholdere, lagertanker og rustfrie ståltanker er det mange faktorer som må tas i betraktning. De blir utformet i henhold til regelverk som f.eks. PED (AD-2000, SVTI, EN13445) eller etter spesielle standarder som Basler kjeminorm BN76, og de er laget av rustfritt stål. Prosessbeholdere og lagertanker har halvrørslanger, dobbeltmantler eller lasersveiste strukturer (Pillow Plates) for oppvarmings- og kjøleformål. KASAG er den kompetente samarbeidspartneren for utskifting, ombygging, utvidelse eller nybygging av komplette tankanlegg. Vi tar ditt ansvar sammen med deg.
Kokkesystemer for fruktforberedelse, grønnsaker og sauser - i aseptisk design

Kokkesystemer for fruktforberedelse, grønnsaker og sauser - i aseptisk design

KASAG-ekspertene er spesialister på bygging av kokekar og industrielle kokeanlegg for produksjon av fruktpuré, grønnsaker og sauser. Totale anlegg med koker, kjøler, kondensator, rørledninger og ventiler bygges i henhold til dagens krav i aseptisk utførelse. Unngåelse av produktkontaminering gjennom mikrobiell forurensning eller krysskontaminering mellom produktene er sentralt. Dette oppnås gjennom optimalisert apparatdesign, spesielle lager- og glideringstetninger samt funksjonell CIP-innretning (Cleaning In Place). Vi tilpasser oss hver kunde på nytt, og bygger individuelle eller modulbaserte anlegg som maksimalt oppfyller deres krav.
Røringsteknologi - for industrielle kokeapparater og kjølere

Røringsteknologi - for industrielle kokeapparater og kjølere

For produksjon av fruktgrunnstoff, grønnsaker, syltetøy, marmelade, gelé og sauser brukes horisontale eller vertikale rørverk. For å oppnå maksimal produktkvalitet er rørverkene et avgjørende kriterium. De har som mål å oppnå en homogen blanding og temperaturfordeling med lavest mulige skjærkrefter på produktstykkene. Fordi dette, i kombinasjon med høykvalitets prosessbeholdere, også muliggjør korte prosess tider, har KASAG den optimale rørverksteknologien for deg. For de horisontale rørverkene har KASAG også en spesiallager- glidende ringtetning, som har vist seg å være svært pålitelig gjennom årene. Vi utvikler kontinuerlig våre rørverk og lager- glidende ringtetninger for optimal produktkvalitet og en problemfri drift.
Ultralyd Rengjøringsgeneratorer ECO© - Pålitelighet i Kompakt Design

Ultralyd Rengjøringsgeneratorer ECO© - Pålitelighet i Kompakt Design

ECO©-generatorfamilien er en kostnadseffektiv og kraftig løsning for enkel rengjøring. Takket være det robuste designet er den perfekt for bruk i tøffe omgivelser. Den tilpasser seg selv krevende bruksforhold. Variantene bordkabinett, 19" rack-versjon og DIN-skinnevarianten garanterer enkel montering og festing. Vi tilbyr generatorer med opptil 2000 watt spissytelse og i frekvensområdet 20 kHz - 40 kHz.
Container vippepost - for sikker håndtering

Container vippepost - for sikker håndtering

Container vippe stasjon for sikker håndtering KASAGs doble vippe stasjon med integrerte veieceller sikrer enkel håndtering av containere for å minimere rester i containerne.
Syltetøyvarmer | Sjokoladevarmer - for behandling og bruk av ovnsbake linjer

Syltetøyvarmer | Sjokoladevarmer - for behandling og bruk av ovnsbake linjer

KASAG syltetøyvarmeren brukes på industrielle ovnsbake-linjer for tilberedning av syltetøy og gelé. Syltetøyet eller geléen transporteres av en pumpe gjennom oppvarmede stive rør. Statisk omrøring sikrer utmerket varmeoverføring og svært korte prosess-tider. Oppvarmingsapparat for sjokolade KASAG oppvarmingsapparatet brukes til oppvarming, nedkjøling, bevaring av sjokoladens homogenitet og for optimalisering av produksjonsprosesser som involverer sjokolade.